HTML

Átállás

Amíg a Totalcar átáll az Index új szerkesztőségi rendszerére, ide posztoljuk be a híreket, le ne maradjon senki.

Friss topikok

A Nemzeti Nyomozó Iroda tagadja a felvételhamisítás vádját

2009.07.25. 15:54 Földes András

"A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja a Hír Tv sugalmazását, amely szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezettel összefüggésben kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható." - reagált a rendőrség a szombaton kirobbant botrányra.

Ahogy beszámoltunk róla, Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter pénteken bemutatott egy felvételt, amelyen ismeretlenek egy mezőn robbantást végeznek. A miniszter azt állította, a robbantást a Magyarok Nyilai terrorszervezet végezte, és ez alapján kijelentette, hogy terroristákkal van dolgunk.

Szombaton azonban előkerült egy, a bemutatotthoz hasonló felvétel, amelyet 2007-ben mutatott be a TV2. Ezt a robbantást a csatorna szerint kémia iránt érdeklődő, felelőtlenül kísérletező fiatalok hajtották végre. 

A Nemzeti Nyomozó Iroda közleményében hangsúlyozza, "a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat.

A Hír Tv által hivatkozott 2007-ben, Bonyhádon történt bűncselekmény ügyében a Tolnai Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozott, amelynek során a robbantásról készített felvételeket nem találták meg, azok soha nem kerültek a rendőrség, így a Nemzeti Nyomozó Iroda birtokába sem. "

A bemutatotthoz hasonló felvételek mindenesetre megtekinthetőek a TV2 honlapján.

A Fidesz támad

A Fidesz szerint Draskovics Tibor  bizonyítékokat hamisíthatott a Magyarok Nyilai elnevezésű szervezet ügyében, hogy tovább riogasson a szélsőjobbodali veszéllyel - vetette fel Balsai István fideszes országgyűlési képviselő MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az ellenzéki honatya szerint felmerül a gyanú, hogy Draskovics Tibor pénteki sajtótájékoztatóján "bizonyítékot hamisított annak érdekében, hogy továbbra is látványosan és zavartalanul riogathasson szélsőjobboldali veszéllyel".

Áprilisi letartóztatások

Először április 8-án fogtak el a magát Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregnek nevező szervezethez tartozó négy férfit, mindegyiküket robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsítják, egyiküket ezen túl azzal is, hogy Ecsődi László szocialista országgyűlési képviselő ingatlanját akarta felrobbantani, illetve 2007-ben lövést adott le Hiller István oktatási és kulturális miniszter házára.

A 2002-es "hídfoglalásról" elhíresült Budaházy Györgyöt június 17-én vették őrizetbe. A gyanú szerint Budaházy György utasítására hajtotta végre egyik bűntársa a Hiller István családi háza elleni lőfegyveres támadást, illetve az ő utasítására dobtak Kóka János épülő házára Molotov-koktélt 2007 decemberében.

Július 14-én újabb három embert vett őrizetbe a Budaházy-csoportból terrorcselekmény bűntette és más bűncselekmény miatt az ügyészség, ők egyebek között azzal gyanúsíthatók, hogy Kóka János SZDSZ-es politikus házára Molotov-koktélokat dobtak.

167 komment

Címkék: robbantás draskovics magyarok nyilai

A bejegyzés trackback címe:

https://atallas.blog.hu/api/trackback/id/tr61267861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 18:19:51

És nektek mennyit fizet az OV? Mert én ugyan magamtól mondom, amit mondok, de nincs olyan agyatlan hülye, aki a szövegeiteket ingyen hajlandó volna leírni...

Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek 2009.07.25. 18:20:38

@kgonzo:
Hagyjuk már ezt a "köszönjék meg Bokrosnak" című eposzt. Bokros tevékenysége abból állt, hogy pár tízmilliárdos kiadáslefaragásával gyakorlatilag hosszú időre ellehetetlenítette a társadalmi középosztály kialakulását, az infláció megugrasztásával (mert alapvetően az ebből adódó költségvetési bevételek jelentették az államháztartás "helyrerakását") pedig az alacsonyabb szociális helyzetben levők előtt is elvágta nem a felemelkedés, de az önfenntartás lehetőségét. Az 1994-ben épp már emelkedést mutató GDP a csomag hatására megállt, azaz sikerült a gazdaságot is megfojtania.

Szóval ő semmiféle hosszú- de még középtávon életképes dolgot nem rakott hozzá a fejlődéshez. Sőt... Egy adott évben megoldotta, hogy egyben maradt az államháztartás, de az ámokfutásának nyomait a Fidesz kezdte eltüntetni. Aztán, ugye, több mint hét éve megint a koncepció nélküli húzd-meg-ereszd-meg gazdaságpolitika juttatta ide az országot, ahova...

Deszkás 2009.07.25. 18:21:59

@Csillary: Mondjuk azoknál, akik az MSZMP-ből a Fideszbe igazoltak?

ghavin 2009.07.25. 18:22:43

hastamanana, csúcs vagy, minden egyes hozzászólásod egy-egy gyöngyszem, ajándék, ami mosolyra fakaszt :)

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 18:26:58

@Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek:

Tényleg röhejes vagy. Gyakorlatilag azt írod, ami történt, vagyis azt, hogy Bokros intézkedései megóvták az országot az államcsődtől, ami nyilván nem volt, mert nem is lehetett ingyen.

Előadásod tehát ugyan az a lehetetlen demagóg maszlag, amit a főnököd, OV szokott lökni a csürheagyúak hülyitésére...

VillonG 2009.07.25. 18:30:05

Megvan! Nem kell utálni hastamamát azért amit mond. Ő csak újbeszélt használ! :) Lehet, hogy még segíteni is tud.

Hastamama!

Elmondod, hogy a valóságban mit jelent, amit Draskovics mondott a videóról?

"Ezt a bombát, sajnos, valódi magyar terroristák helyezték ott el. Ők robbantották föl. Ők készítették róla ezt a felvételt."

Átvitel honvéd 2009.07.25. 18:34:22

@kgonzo: Vegyül sorra.

Bokros, hogy is mondjam, finoman szólva ellentmondásos személyiség -- a tevékenysége meg különösen. Különösen annak fényében ellentmondásos számomra, hogy az MDF-kormány bukását, a privatizáció során történő hihetetlen mérvű vagyonlopást, illetve a különféle gazdasági folyamatok elszaladását azok az MSZP-közeli fejek katalizálták, az MDF-kormány (a szerencsétlen amatőr...) idején, akik később az államháztartás finanszírozhatatlanságát ezen kormány nyakába varrták, és Bokros szerepeltetését ezen kormány gazdasági "teljesítményével" adták el az embereknek.

Bombabiztos államháztartás: Bokrost vegyük egy pillanatra "le" a képről. Négy évük volt, hogy úgy eldurrantsák az államháztartási hiányt, mint Medgyessy-ék 2002-ben. Nem tették, sőt. Hogyhogy?

Szélsőjobb: van egy fontos különbség. A Fidesz-kormány egyetlen olyan huncutságot sem engedett meg magának, amelytől az "ellenfél" zsebében úgy kinyílt volna a bicska, mint előbb Megyó, majd "a" Feri viselt dolgai. Az MSZP utóbbi hét évének dolgai minimális igazságérzettel rendelkező ember számára egyszerűen vállalhatatlanok, ezt szögezzük le. A MIÉP-pel lehetett "pad alatti" együttműködés, bár nem értem, hogy ez pontosan mit jelent (Csurka 1998-ban nyíltan azt nyilatkozta, hogy kívülről támogatják a kormányt... hol az ellentmondás?).
Korrupció: ha elemezni kívánnám lépésről-lépésre, egyenként az akkori és mai korrupciós ügyeket, valószínűleg lehetetlen vállalkozásba fognék. Így csak azt állítom, hogy az akkori időkben a korrupció nem volt olyan egyetemes, mint ma. Még egy: én magam is dolgoztam az államigazgatás olyan pontján, ahol katasztrófák utáni helyreállítási munkák pénzeit fizették ki (...iszonyú feszes volt az ellenőrzés, láthatóan nagyon ügyeltek arra, hogy az itt kifizetett pénzek ne tűnhessenek el a süllyesztőben), és dolgoztam Széchenyi-terves k/f projektben, amelyről azt gondolom, hogy egy éppen vegetáló, de igen fontos téma (hazai k/f) támogatásáról volt szó, és a legnagyobb gondot nem az jelentette, hogy fizetnek-e vagy sem, hanem h. abban a korban erre alig volt pályázó...

Lakástámogatási rendszer: maga Járai írja egy későbbi könyvében, hogy az lt.-rendszert az általuk prognosztizált növekedéshez- és forintkamat-csökkenéshez méretezték (jogosan, hiszen a jegybanki alapkamat csökkenése feltétele volt az eurózóna-csatlakozásnak is, s erről tudjuk, hogy szintén prioritás volt). "Csak" 2002-ben jött az MSZP- és a gazdaság stagnálása- majd elszállása, de ezért hadd' ne a Fidesz-kormány legyen felelős.

100-napos program: azt mondták, oké, ahogy akarjátok. Nem volt jelentősége (és a felelősség így is, úgy is a kormányé).

Állampolgári jogok semmibe vétele: ne menj messzire, nézd meg a tavalyi UD Zrt.-s botrányt, a pár héttel ezelőtti gárdatüntetéses botrányt, vagy éppen az aktuális subjectet. Az állami ünnepekre pedig "nekem" sincs "jogosultságom", nem azért, mert megvernek, hanem mert forog a gyomrom, amikor volt elvtársak beszélnek '56 morális örökségéről.

Rendőrség- és NBH-felhasználása: lásd fent, vagy 2006 őszi balhé... kell még példa?...

Azt gondolom egyébként, hogy ma Magyarországon, úgymond, erős a "mainstream" politikai elit elutasítottsága (kompletten), és azt is gondolom, hogy nem véletlenül. Biztos vagyok benne, hogy egy Fidesz-vezette kormány is sok baromságot fog csinálni. De ha lesz néhány "jó" megszólalásuk, rövid távon már elégedett leszek (aztán meg, ha sok baromságot csinálnak, nekik sem lesz sokáig "jó", ahogy ez az MSZP példáját látva valószínűnek látszik... legalábbis remélem).

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 18:37:28

Ghavin 2009.07.25. 17:46:13

Mégis mivel? Van egy hírem: Ami neked van, azzal ilyet nem nagyon lehet... Szelíd javaslat: Talán időszerű lenne a kérdést megvizsgálnod, és némiképp felfrissíteni vonatkozó ismereteidet.

oneunu 2009.07.25. 18:43:49

Kedves Testvéreim!
Érdeklődéssel olvasgatom értékes hozzászólásaitokat.A helyzet viszont az alábbi: minden az előzetesen eltervezettek szerint zajlik. Kérlek Benneteket, hogy kapaszkodjatok jó erősen kedvenc ideológiátokba, politikai pártotokba, ragaszkodjatok véleményetekhez, vitatkozzatok elszántan, lelkesedéssel. Mi viszont tesszük a dolgunkat tovább és biztosítjuk Nektek ezeket a fórumokat a gőz levezetéséhez.
Barátsággal: M. János (Euromedic)

ghavin 2009.07.25. 18:44:20

@hastamanana: Mivel? Amivel minden évben le fogom hugyozni a mostani kormány tagjainak sírját, miután végre kiszenvednek, a magyar állampolgárok legnagyobb örömére.

Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek 2009.07.25. 18:45:29

@hastamanana:

Kicsit szélesebb látókört próbálj meg magadra erőltetni, már ha lehet ilyet kérni egy hastamanana -tól...

1. Én azt cáfoltam, amit a tifélétek szeretnek harsogni, hogy Bokrosnak bármi köze lenne a következő ciklusban szépen ütemesen elinduló nemzetgazdasághoz. Merthogy nem volt köze hozzá, sőt többet tett ellene mint érte.

2. Nem az államcsődtől mentette meg az országot, ilyet nem írtam. A túlságosan elindult költségvetési hiányt fékezte meg brutális, hoszzú évekre (megkockáztatom: évtizedekre) kiható társadalomromboló módszerekkel. Ennél értelmesebb lett volna akár kicsit jobban elengedni a hiányt, külső forrásból finanszírozni és elindítani egy értelmes, fenntartható növekedési programot. Csakhogy ehhez hosszútávú gondolkodás kellett volna, ami a baloldalon sajna csak a nagyon tiszteletre méltó és még annál is ritkább kivételeknek adatik meg.

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 18:45:34

...és már megint szakértesz... Minek? Ezek nem túl fontos dolgok, ennyit remélem azért sejtesz magadtól is, függetlenül attól is, hogy a fele sem igaz...

VillonG 2009.07.25. 18:46:56

Ez hihetetlen, hogy van egy hír, és a fórumán mindenről szó van, csak a témáról nem!!! Emberek!!!

ghavin 2009.07.25. 18:49:49

@VillonG: Igazad van, ez a rohadt hastamananananantudjaafaszom provokál, én meg bedőlök neki.

Drazsé elvtársat még a halála előtt fogom lehugyozni! :D (bár az ő esetében nem könnyű megállapítani, mikor él-hal, az az aszott patkányfeje elég becsapós)

Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek 2009.07.25. 18:49:59

@VillonG:
Jó, legyünk ontopic. Szerintetek a Draskovics egy tömlöcbe való bűnöző...? :)

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 18:51:18

@Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek:

A "szélesebb látókör" azt mutatja, lassan tizenöt év távlatából is, hogy Bokros azt tette akkor, amit tenni lehetett és amit tennie is kellett.

A többi süket duma, közönséges és demagóg politikai maszlag.

H Stahl 2009.07.25. 18:52:27

Vigyázzatok sráco/lányok mert hastamanana már NÉGY napja regisztrált és 16 (még egyszer 16!!!!) hozzászólást írt.
Kész örökkévalóság!

Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek 2009.07.25. 18:56:58

@hastamanana:

Aha... Meggyőztél szerteágazó ismereteidből és mély, elfogulatlan tudásodból származó szofisztikált érveid által... :)

Én kérek elnézést... :)

Átvitel honvéd 2009.07.25. 18:57:48

@hastamanana: A helyzet az, hogy a "nemzeti érzelműek" sem mennek ki nemzeti ünnepekre, és azért, mert ezeken olyanok beszélnek, akik az ünneppel tény-szinten tökéletes ellentmondásban vannak, azaz akik szájából az adott ünnep magasztalása meglehetősen súlytalan, hogy ne mondjam, ellentmondásos.

Nagy Bandó jut eszembe... Habsburg Ottó, Magyarország "leendő" királyának (...nem hülyeség, voltak ilyen hangok '89 körül, hogy Magyarország legyen "szocialista királyság") teoretikus márc. 15-i ünnepi beszédét "szinkronizálta" egyszer...

"...Emlékezzünk a forradalomra, amelyben véreink, a Márciusi Ifjak, Vasvárival és Petőfivel az élen, leverték a gyűlölt Habsburg-ház uralmát..."

...Nem tudom, érezni-e az alapvető ellentmondást.

Milyen beszédet mondhat egy Apró-unoka veje, aki a "Családtól" soha, semmilyen módon nem határolódott el (ellenben felhasználta annak "erőforrásait"), és aki konkrét viselt dolgai nagyon is korrelálnak a pártállami időkkel, egy október 23-ai ünnepen?... Milyen módon méltathatja Magyarország nemzeti ünnepeit az az ember, aki Magyarország 40-éves pártállami múltjától sosem határolódott el, ellenben a pártállam valós működési mechanizmusait nagyon is jól képviseli a gyakorlatban?

Miért kellene nekem elfogadnom, hogy rendszerváltás valójában nem létezett, és hogy nincs igazság, csak képmutatás?

W Joe 2009.07.25. 18:58:07

Még mindig a Mogyorók nyúlai a téma?

Szerintem:
- vagy nem is léteznek, csak az MSZP riogat velük
- vagy léteznek, és félhülye mániákusokból áll.Akkor viszont béna a rendőrség, NBH, stb., hogy ennyi ideig nem tudták elkapni őket.

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 19:01:06

@Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek:

Kérlek, el van nézve. Máskor jobban vigyázzál légyszíves.

kvp 2009.07.25. 19:03:47

Jelenleg ott tartunk, hogy a kormanyon levo poltikai/gazdasagi csoport tul sok buncselekmenyt kovetett el ahhoz, hogy a kozeljovoben hatalmon maradjanak. Ezert is neveztek ki egy csodbuntettekkre szakosodott miniszterelnokot, tehat ha jol csinalja akkor a hatalomatadas masnapjan csodol be az orszag.

A 'polgari' oldal egy neppart, ami annyi csoportbol all, hogy tartalmazzal sajat ellenzeket is. Gyakorlatilag semmit sem tudnak csinalni, bar mivel ha hatalmon vannak akkor csokken a politikia bunozes ezert az orszag lakossaga szempontjabol nem rosszak. Az egyik fontos alapigazsag az, hogy a parlamenti 'baloldal' hazudik a 'jobboldal' meg hulyesegeket beszel. Az, hogy a szocialistak hazudnak termeszetes, maguk is elismertek es e nelkul a szolcializmus sem mukodott volna. A jobboldal meg soha nem tudott semmit sem csinalni (meg lopni sem), persze ez az embereknek altalaban jo.

A harmaik ero, ami eppen most jon fol eleg ijeszto, viszont ok kepviselik azokat a partallastol fuggetlen (egyebkent foleg volt balos) szavazokat akiknek eleguk lett a politikabol es lassan mar ebbol a demokracianak hazudott rendszerbol is. A gond az, hogy jol latjak a helyzetet, de valami remes a megoldasi javaslatuk. Egyebkent a legtobb szelsoseges rendszernek ez volt a baja. A megoldas a valodi es kozvetlen demokracia lenne. (lasd: Svajc)

Ahhoz meg, hogy a tv2 miatt lebukott meg egy szocialista hazugsag mi koze az ellenzeknek amikor ok eppen nyaralnak, en nem tudom...

ps: Mindenkit megfigyelnek, pl. ez a post is automatikusan storage-ra megy, csak nem mindent olvasnak el. Orban ebben tenyleg nem hazudott, a rendszert Kover alatt is bekesen epitgette az allam, a hagyomany es a rendszer elvi alapja pedig meg Rakositol szarmazik. Legalabb erre legyunk buszkek, ha mar a poltikusainkra nem lehetunk.

oneunu 2009.07.25. 19:04:19

@hastamanana:
Szeretném ha tudnátok: a segítségünkkel létrejött magyar politikai pártok teljesítik küldetésüket, az általunk kiképzett politikusok ragyogóan dolgoznak, teljességgel elégedettek vagyunk velük! Örülünk ilyen jellegű aktivitásotoknak, tessék csak részesei lenni a közügyeknek!
János (Euromedic)

Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek 2009.07.25. 19:04:30

@Borbíró Piroska:

Most őszintén: szerinted ez, az egyébként tényleg jól összeszedett komment mennyire és mit fog kiváltani közös "barátunknál"(már, ha mondhatok ilyet...? :) )

Érdemes felmenni az mszp.hu fórumára trenírozni, bár érdekes (illetve érthető) módon ott is immár kisebbségben vannak a hastamanana formátumú gondolkodók....

Pajtás 2009.07.25. 19:06:13

"Ezt a robbantást a csatorna szerint kémia iránt érdeklődő, felelőtlenül kísérletező fiatalok hajtották végre."

lehet a tv2-t nem tájékoztatták a kölykök a magyarok nyilai őrs.

CSÉ 2009.07.25. 19:06:48

@hastamanana: Mond, téged még soha nem zavart meg a képzelődéseidben a valóság?

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 19:07:44

@Borbíró Piroska:

Engem a legcsekélyebb mértékben sem érdekel, hogy ki és mit beszél az ünnepeken, fel nem foghatom, hogy mi közöm lenne hozzá. Az ünnep az én ünnepem. Milyen jogon veszik el tőlem?

Mert nem a beszélők teszik ezt, hanem igenis a "nemzeti érzelműek" és nem mások, mely tényen az sem változtat, hogy esetleg más "nemzeti érzelművel" is így bánnak.

Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek 2009.07.25. 19:11:04

@hastamanana:
Rendben, köszi a megértést. (Ha síkhülye és beszűkült gondolkodású is vagy, legalább humorod van... :) )

oneunu 2009.07.25. 19:11:26

A kollégáim jelezték, hogy "Borbíró Piroska" és "hastamanana" ugyanarról az IP-címről küldik figyelemre méltó hozzászólásaikat.

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 19:13:58

@CSÉ: Nem, nincs infóm. Ki halt meg?

2009.07.25. 19:14:21

Létezhet, hogy Draskovicsék úgy adták ki a videót, hogy ne tudták volna, hogy ez a 2007-es bonyhádi kráter esete? Erre utal, hogy egy mukkot se szóltak róla. Ha meg tudták, akkor azt hitték senki nem veszi észre? Valószínűtlen.

Bár ott, ahol MEH-nek értik a macintosh könyvtárat, ott akármi lehet...

oneunu 2009.07.25. 19:15:03

Kedves Piroska!
Ezzel természetesen semmi gond nincs. Továbbra is várjuk a hozzászólásokat, az aktív részvételt!
Üdvözli: János (Euromedic)

CSÉ 2009.07.25. 19:17:10

@dei: Gondolom tudod, hogy egy párt szavazótábora nem tehető teles mértékben felelőssé azért hogy mit tesz a pártja (ha így volna a baloldaliakkal kellene felmosni a padlót, de nem így lesz), mint ahogyan egy párt sem tehető felelőssé azért hogy a szavazóinak egy része milyen bűncselekményt követ el.

oneunu 2009.07.25. 19:19:36

Tisztelt "hastamanana"!
Egyéb lehetőség híján itt szólítom meg. Kérem, amennyiben lehetősége van rá és érdekli az ajánlatunk, keressen fel a Vörösmarty téren, a Gerbaud felett található irodaházunkban,
Üdvözli: M.János (Euromedic)

CSÉ 2009.07.25. 19:20:20

@oneunu: Most csak tréfálsz! Hol dolgozol?

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 19:20:53

@oneunu: Tévedés. Én legalább öt nicket tudnék említeni, amelyik mind ugyanarról az IP-címről kommentel, miközben valójában csak engem próbál baszogatni ezzel az ürüggyel... De hát ez meg az ő magánügye.

jalacoka 2009.07.25. 19:20:59

@Borbíró Piroska: Volt talán az Echo-n egy sms-ező beszólása: "Fogtok ti még kínotokban Turul-szobrot avatni!" Hát, ez nekem nadon-nadon teccett... :-)

Egyébként minden mondatoddal egyetértek! Véleményem szerint a nagy magyar helyzet az, hogy mivel már csak a szélsőjobbal riogatás maradt az egyetlen eszköze a "kormányzó elitnek", amivel úgy látja, hogy el tudja kerülni a 2/3-os vereséget, így hát minden erejével ezt a vonalat próbálja nyomatni. Az pedig már a végrehajtó janicsárok szánalmas színvonalát mutatja, hogy még egy normális hazugság-projektet sem tudnak profin megcsinálni.

Ja, hogy közben egyre csak kriminalizálódik az ország és a béka segge alá süllyed, gazdaságilag és morálisan egyaránt? Most őszintén: ez őket MIKOR ÉRDEKELTE???

Átvitel honvéd 2009.07.25. 19:21:35

@oneunu: Kedves János! "Mi" is köszönjük építő jellegű, figyelemre méltó hozzászólásait. Köszönjük, hogy magasröptű gondolatai elmondását olyan fontosnak érezte, hogy csak ezért, ma és itt, regisztrált.

oneunu 2009.07.25. 19:22:25

@CSÉ:
Tisztelt CSÉ!
Az Euromedic nemzetközi, a magyar egészségüggyel is foglalkozó cégnél. Önt is érdekelné az ajánlatunk?

2009.07.25. 19:24:49

Egyébként valahol vészt jósló, hogy egyre sűrűbben pénzjutalommal dobálják a rendőröket politikai ügyekben.

A gárda oszlatás után Bajnai a parlamentben zárt körben tüntette ki az oszlatókat, most meg Drazsé az magyarok nyilai nyomozóit sajtó nyilvánosan.

Valahol valakik egyre jobban félnek.

oneunu 2009.07.25. 19:25:08

Kedves Piroska!
Nagy tisztelettel köszönöm levelét! Apró tárgyi tévedését egy nyilvános fórumon nem szeretném pontosítani.
János

Átvitel honvéd 2009.07.25. 19:26:28

@jalacoka: Ez nagyon jó :-DDD, és persze ez az, pontosan így látom magam is.

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 19:26:52

@CSÉ: Még mindig klasszissal jobb a te bárgyú ostobaságodnál. Ezzel az szellemi erővel azt is kérdezhetted volna, mikor volt dolgom kecskével utoljára...

Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek 2009.07.25. 19:28:24

@oneunu:

Kedves János! Szellemesnek és provokatívnak szánt hozzászólásait a magam részéről enyhe közepesnek értékelem. De ez semmiképp ne szegje igyekvő kedvét a további hasonló megnyilvánulásai elől...

Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek 2009.07.25. 19:30:28

@hastamanana:

Nem, szerintem erre egyikőnk sem kíváncsi, legyen ez a Te magánügyed....

CSÉ 2009.07.25. 19:30:39

@Wita.hu Joe: Az én tippem az, hogy régóta léteznek, húgyagyú barmok, a rendőrség régóta tud róluk, de látták, hogy húgagyúak, úgyhogy úgy voltak vele, hogy majd csak akkor veszik elő őket, ha politikailag tényleg nagy szarban vannak. Eljött az idő, de ezek a nyomorék Drazséék még ezt sem tudták normálisan levezényelni, a Fidesznek meg ehhez semmi köze, de valamiért mindig mondani akarnak valamit, mintha mindenki a narrátor szerepére pályáznak, pedig arra nincs szükség, ha működik a nyilvánosság és hogy, hogy nem ezesetben működött.

Átvitel honvéd 2009.07.25. 19:30:49

@csi: No ja, csak valahogy közben úgy jártak, mint a "nagy" elődök a harmincas évek végén... ne mondjam, kik... A nagy politikai szélben lassan nem maradt épkézláb, hadra fogható katonai vezető... :-/ Ezen a Draskovicson lassan kínomban röhögök, mert nem lehet elviselni, hogy valaki ilyen dilettáns kezdő módon, saját akaratából pofára essen... :-/

oneunu 2009.07.25. 19:32:50

@Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek:
Hozzászólásaim a szellemességtől és a provokációtól igen távol állnak, de ezt Ön is tudja. Az enyhe közepes igen jelentős kalkulus arra, ami nem is létezik. További feszültség-enyhítő, ön-bizalom növelő fórumozást kívánok tisztelettel!
János

Átvitel honvéd 2009.07.25. 19:36:06

Uraim, léptem. További szép napot kívánok!

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 19:39:32

@Borbíró Piroska: Ez nem a szakítósblog... Itt nincs kitől elköszönni. Elvileg. Csak úgy mondom. Némi rendezettség igényének okán.

Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek 2009.07.25. 19:39:55

@oneunu:
Köszönöm figyelmes és mindenre kiterjedő válaszát, mindazonáltal én is ugyanazt állítottam, amit Ön, jelesül, hogy commentjei igen távol állnak a szellemességtől és a provokációtól. Mindössze annyit tettem hozzá, hogy Ön ellenben annak szánta ezeket...

(Feszültségem enyhül, önbizalamam erősödik. Utóbbi szót nyugodtan írhatja legközelebb kötőjel nélkül is...)

CSÉ 2009.07.25. 19:39:57

@oneunu: Az érdekelt, honnan veszi, hogy egy IP címről jönnek a kommentek.
OFF: Az egészségügyi termékek meg soha nem érdekeltek és nem is fognak. Bár még harminc se vagyok, de megválogatom, hogy mit eszem, nem iszom, nem dohányzom, rendszeresen sportolok és totál kiborulok az ilyen marhaságoktól. Maguk a lusta és manipulálható emberek vámszedői. Amúgysem erre való ez a blog.

CSÉ 2009.07.25. 19:42:23

@hastamanana: Úristen, ha te azt tudnád, mennyire szánalmas vagy.

jalacoka 2009.07.25. 19:44:13

@CSÉ: Bárcsak igazad lenne és működne a nyilvánosság... De amíg a média 90%-a az ő kezükben van, nem sokat remélek! Emléxem, amikor Ferenc testvér öszödi beszéde nyilvánosságra került: behívták a TV2-be a Viktort, hogy e témáról beszéljenek, a Sváby volt a riporter, aki arról kezdte faggatni, hogy ő mikor és mennyit hazudott... Nem az volt az érdekes, hogy a miniszterelnök beismerő beszéde mit is jelent, hanem az, hogy gyorsan a Viktort is lehetetlenítsék el!

Szerintem most is ki fog derülni, hogy mindennek az OV az oka! Ha nem lenne olyan gonosz a jobboldal, akkor a kormány se lenne rákényszerítve, hogy lopjon, csaljon hazudjon! Az OV a hibás, egyértelmű! :-)

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 19:44:15

@oneunu: Interneten nem ismerkedem. Az uram el is látná a bajomat menten.

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 19:45:39

@CSÉ: Mondtam, hogy nem ismerkedem...

VillonG 2009.07.25. 19:46:08

m.blog.hu/va/vastagbor/image/2009/07/bonyh%C3%A1di_kr%C3%A1ter2.jpg

Könyörgöm, vissza a témához!!!!!!

NÉZZÉTEK MEG A KÉPET!

oneunu 2009.07.25. 19:46:52

@Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek:
Az önbizalom valós teljesítményből fakadó további ösztönző, míg az ön-bizalom: ehhez hasonló, (általunk működtetett), egyéb értelmes emberi tevékenység helyett végezhető pótcselekvés lendületének fenntartásához szükséges belső energia.

Elfogadom kitartó győzködését: elismerem, szellemesnek és provokálónak szántam minden eddigi hozzászólásomat. Sajnálom ha erőfeszítésemet kudarc kísérte.

Üdvözli: János

VillonG 2009.07.25. 19:47:26

@hastamanana: KI A FENE SZERETNE VELED MEGISMERKEDNI? :D Amúgy is valószínűleg a Gréczy Zsolt, vagy a Bolgár György vagy... :)

CSÉ 2009.07.25. 19:52:26

@Ghavin: Szólni kéne neki, hogy neki már nem érdemes tartóstejet venni.

CSÉ 2009.07.25. 19:53:06

@CSÉ: Mármint Drazsénak a feje miatt.

CSÉ 2009.07.25. 19:56:22

@hastamanana: Ez már tényleg annyira beteg, minek szólsz még hozzám? Van valami mondanivalód esetleg? Ha nincs, akkor jó. Kár, hogy ez nem egy szakítós blog.

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 20:16:18

Mindig te kezded a mocskos beszólásaidat, ha meglátod valamelyik nick-emet. Mindig. És amekkora barom vagy, rólad még azt is elhiszem, hogy valamiféle humornak szánod. Pedig ez nagyon aljas és kibaszottul szemét dolog. Épp ezért nem felejtem és sose fogom eltűrni megtorlás nélkül. Sose. Ahogy eddig sem.

Hozzád egy normális szót nem lehet szólni. Amilyen állat vagy.

hRaVeN 2009.07.25. 20:18:59

@hastamanana: csak nem Te vagy Holdacska másik nicken? :)

hastamanana (törölt) 2009.07.25. 20:47:05

Nem, én a Nyírottfaszú Lápi Lidérc vagyok. Ráérő időmben persze.

CSÉ 2009.07.25. 20:52:18

@hastamanana: Bárkinek is szól ez, nagyon vicces ám, úgy, hogy az adatlapod tanúsága szerint, idézem: 2009.07.21. óta tag. Ha viszont nekem szól, na az tényleg tök érdekes.

CSÉ 2009.07.25. 20:55:28

Különben minek egy embernek több nickname, elfelejtetted a régi jelszavát?

hRaVeN 2009.07.25. 21:01:37

@CSÉ: ugyanmár, de hisz az IP címeket is látja :)
3 napja regisztrált de már admin...

Szerintem legyünk óvatosak inkább, mert holnap Drazsé már minket mutogat zacskóval a fejünkön a HírTV-ben, mint épp lefülelt különösen veszélyes patásorbán által lízingelt internetes terroristák. :))

CSÉ 2009.07.25. 21:06:03

@jalacoka: Igen, az a magyar média legbotrányosabb interjúja volt. Amikor néztem, azt hittem, rémálmot látok. Teljesen abszurd volt az egész. Jó, azóta már nincs ott Sváby, de nem röpül úgy, hogy a lába sem érte a földet, hanem szépen ért talajt. Először levették a politikai vonalról és vetélkedőt vezetett, csak azután került le a képernyőről. Csak szép fokozatosan kopott ki a képernyőről és a napló szerkesztőségébe még jóval később is bejárt. Nehogy teljesen egyértelmű legyen a tv2 elhatárolódása ettől a szennytől. Sajnálni még most sincs okunk szegényt. Dunaújvárosban (ez is milyen ironikus) tanítja a beszédhibájával a kommunikáció szakosokat.
Szóval igazad van, de ebben az egy esetben, én sem értem hogyan, de beindult a nyilvánosság és ebbe a régi reflexek miatt belerondítottak. Én megvártam volna a helyükben, hova fut ez ki magától.

CSÉ 2009.07.25. 21:09:06

@hRaVeN: Abszurdisztánban csak az a furcsa, hogy még nem kerítettek ránk sort.

DeMarco 2009.07.25. 21:14:59

Bár jól elszórakoztam Hastamananán, végül is a dinókat is szeretjük nézni. Mégha ki is halt a fajtájuk... :))
De viccet félretéve, a cikk megjelenése óta kerestem a videókat, hogy lássam a kamut, (bár elsőre is elhittem). A magyarok nyílainak nevezett emberkéket Százhalombattán vették őrizetbe. Mivel gyökeres battai vagyok és nagyon jól ismerem a környéket, nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a felvételek nem ott készültek. Kizárt. Nincs ilyen hely a város közelében sem. Rengeteg olyan helyen lehetne robbantani ahol ez simán megoldható lebukás nélkül (kiserdő, dunapart, sziget, téglagyár, löszfal stb.). És az is kizárt, hogy senki nem hallotta volna, senki nem látta volna a robbanást. Nagyon mellényúltak most Drazséék, teljesen nyilvánvaló a bonyhádi esettel az egyezés. Fent volt a gépén... pff.. ekkora baromságot. Tegnap volt asszem az indexen egy videó, hogy egy srác elektromos sokkolót gyártott. Akkor nem volt időm megnézni, így leszedtem, h később megnézhessem. Húha... fent van a gépemen... aszta... ez má' valami... amatőrök...

CSÉ 2009.07.25. 21:15:36

@hRaVeN: Én tényleg nem tudom ki ez a GyP-s barom. Annyit mondtam neki, hogy szerintem nem ezen a világon él. Ha ez neki mocskolódás, hát az is csak engem igazol.

DeMarco 2009.07.25. 21:19:44

Bár jól elszórakoztam Hastamananán, végül is a dinókat is szeretjük nézni. Mégha ki is halt a fajtájuk... :))
De viccet félretéve, a cikk megjelenése óta kerestem a videókat, hogy lássam a kamut, (bár elsőre is elhittem). A magyarok nyílainak nevezett emberkéket Százhalombattán vették őrizetbe. Mivel gyökeres battai vagyok és nagyon jól ismerem a környéket, nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a felvételek nem ott készültek. Kizárt. Nincs ilyen hely a város közelében sem. Rengeteg olyan helyen lehetne robbantani ahol ez simán megoldható lebukás nélkül (kiserdő, dunapart, sziget, téglagyár, löszfal stb.). És az is kizárt, hogy senki nem hallotta volna, senki nem látta volna a robbanást. Nagyon mellényúltak most Drazséék, teljesen nyilvánvaló a bonyhádi esettel az egyezés. Fent volt a gépén... pff.. ekkora baromságot. Tegnap volt asszem az indexen egy videó, hogy egy srác elektromos sokkolót gyártott. Akkor nem volt időm megnézni, így leszedtem, h később megnézhessem. Húha... fent van a gépemen... aszta... ez má' valami... amatőrök...

Dr. Lubomír "hrivacky" Zdravlousek 2009.07.25. 21:43:44

@oneunu:

Kedves János, hogy valós teljesítmény van-e az ember hozzáállása mögött, vagy értelmes tevékenység helyett végezhető pótcslekvés, azt eldönteni remélem egyedül Ön hivatott (az Euromedic magasan lobogó zászlaja alatt) kis hazánkban. Mert ha így van, akkor iszom-eszem gondolatait a kötőjeles és kötőjel nélküli összetett szavakkal kapcsolatban....

CSÉ 2009.07.25. 23:03:20

Mondjuk a nagyanyám még lehet elhiszi, hogy, ha rajta van a gépén az bizonyít, a törzsszavazóbázist meg tudjuk kik jelentik.

One China 2009.07.25. 23:19:44

@CSÉ:

Tiszta logika:

Ha pedofilvideó van a gépeden pedofil vagy, ha homoszex akkor buzi vagy, ha robbantós akkor terrorista. Mit nem értesz?

dögöljmeg (nem törölt) (törölt) 2009.07.25. 23:27:55

...dehogynem tudod, te förtelemagyú mocsadék állat, dehogynem tudod, semmit sem tudsz ennél jobban..., hogy rohadtál volna meg, amikor először hozzám szóltál...

hRaVeN 2009.07.25. 23:50:35

@CSÉ: Én sem tudom hogy ki lehet, de gyanítom hogy valami klínikai eset. Mindenesetre az hogy kb egész nap ráér kommentelni, bármi szocipiszkáló szövegre válaszként ideböffent pár sor orbángyalázást, vagy fideszmocskolást, mint valami mantrát, ahelyett hogy elgondolkozna, hogy itt most senki sem a jobboldalt ajnározta, hanem csak ezt a mocskos kormányt szidta...
nos ennek több oka is lehet: vagy a magánéleti kudarcok, vagy az iskolázottság és bizonyos kvalitások teljes hiánya.
Mindenesetre én sem láttam, hogy bárki személyeskedett volna vele az elején, amikor felpörgött benne a szoclibmozdatás... de mostmár ezvan.
Gondolj bele, 2010-ben még ezt a kicsi örömöt is elveszik tőle...

dögöljmeg (nem törölt) (törölt) 2009.07.25. 23:53:11

...bár felőlem meg is rohadhadsz. A' piacere...

dögöljmeg (nem törölt) (törölt) 2009.07.25. 23:54:45

...szabadon választott opciók, mint a vonalvizsgálat...

hRaVeN 2009.07.26. 00:02:42

@dögöljmeg:

...amúgy mi a konkrét problémád, ha szabad kérdezni?...

dögöljmeg (nem törölt) (törölt) 2009.07.26. 00:07:13

Már nem szabad. Az elmúlt. Inkább dögölj meg. Az sokkal célirányosabb manőver.

hRaVeN 2009.07.26. 00:16:37

úgyérzem teljesen felesleges lenne leírnom, mennyire sajnálom hogy napjainkban már csak ez maradt az egyetlen örömöd, és szórakozásod, hogy ilyen roppant intellektuális tartalommal bíró kétsorokkal szórakoztatód a nagyérdeműt. Gondolom úgy sem érdkelene, így ki sem fejezem a szánakozásomat.
Érzed Te azt úgyis iagzán, ott legbelül. Fel a fejjel.

dögöljmeg (nem törölt) (törölt) 2009.07.26. 00:18:44

Természetesen, így igaz, fel a fejjel. Te meg dögölj meg.

dögöljmeg (nem törölt) (törölt) 2009.07.26. 00:22:54

...egy ilyen rohadék állat, mint te, amúgy se kérdezgessen semmit, ha szabadna. Inkább dögölj meg, mint említvék volt.

hRaVeN 2009.07.26. 00:28:01

széljegyzetként még megemlíteném, hogy nem attól fogsz intellektuálisnak, széleslátókörűnek és tájékozottnak tűnni, ha egy-egy idegen szót biggyesztesz a bamba tőmondataid végére.
Vagy papagájként pötyögteted állandóan a tény-tény, tény szavakat kétségbeesetten (hisz az ország 90%-a már nem hisz a hülyeségeidben amiket ismételgetsz... persze azért megértem az elkeseredettségedet.)
Javaslom, ha már internetre volt pénz, keress, böngéssz neten, vagy válts egy könyvtárbérletet és olvass el pár könyvet. Hidd el jó fog tenni.
Csak meg kell emeni a seggedet a kanapéból és az rtlklub és a tv2 bámulás helyett tényleges információforrások után kell nézned.
Na ettől tényleg magadra szedhetsz valami hasznosat is, és akkor nem hiszed azt hogy ebben az országban jelenleg jól mennek a dolgok, és minden szép és jó...

Mert az ilyen primkó tőmondatokbeli utasítgatásaid bár eléggé megmosolyogtatóak, mégis határozottan hátrányosan befolyásolják személyed értelmi színvonalának megítélését :)

dögöljmeg (nem törölt) (törölt) 2009.07.26. 00:40:45

Szerintem most már neked is világos, a sok ostobaság összehordása helyett inkább... dögölj meg. Ilyen egyszerű.

De majd még mondom, hogy meg tudd jegyezni.

hRaVeN 2009.07.26. 00:52:47

lehet kicsit gyorsan írtad mert kicsit rondák a betűk.
mit is mondtál? :)

hRaVeN 2009.07.26. 01:01:06

bárhány nick mögé bújhatsz:
"Nem adhatok mást, csak mi lényegem."

Jóéjt.

dögöljmeg (nem törölt) (törölt) 2009.07.26. 01:06:11

Ne adj te csak semmit, a franc se kérte, inkább dögölj meg. Sokkal egyszerűbb.

hRaVeN 2009.07.26. 01:12:09

milyen érzés tehetetlennek érezni magadat, hogy mindeki szarik az utasításaidra?
Senemdöglök meg, sőt mégegy jóéjtet is küldök kedves.
2010-től ugyanez lesz csak nagyban,
gondolom kisem fogsz kelni választások napján az ágyból, csak bebaszva megsemmisülten vegetálni fogsz, lebiggyedt szájjal. Szokj hozzá, ideje beletörödni, az óra már ketyeg, a napok már fogynak...

:)) :DDDDDDD
süti beállítások módosítása