HTML

Átállás

Amíg a Totalcar átáll az Index új szerkesztőségi rendszerére, ide posztoljuk be a híreket, le ne maradjon senki.

Friss topikok

Előkerültek a balatoni viharban eltűnt német horgászok

2009.07.25. 11:28 Földes András

Előkerültek a balatoni viharban eltűnt német horgászok, akik péntekről szombatra virradó éjjel tűntek el kölcsönzött csónakkal Vonyarcvashegy térségében.

A két férfi szombaton, valamivel tíz óra előtt jelentkezett a vonyarcvashegyi csónakkölcsönzőnél. Arról számoltak be, hogy a viharos szél Balatonberényig sodorta őket, ahol a nádasban kötöttek ki. Miután sikerült a partra vergődniük, taxival hazamentek és lepihentek - mondta a szóvivő.
A vonyarcvashegyi vízimentők éjjel fél kettőkor jelezték a szakszolgálat központjának, hogy eltűnt egy 21 éves és egy ismeretlen korú német férfi egy kölcsönzött csónakban. Utoljára este hét óra körül látták őket a vonyarcvashegyi vízisípálya közelében, a nádas mellett horgászni - ismertette az eset körülményeit Tar Mihály.
A vízimentők a heves éjszakai vihar miatt csak hajnaltól kezdhették meg a kutatást a vízben. A keresést a szárazföldre is kiterjesztették, bízva abban, hogy az északi partról a déli oldalra sodródott és partot ért a két férfi.

5 komment

Címkék: balaton vihar horgászok

A bejegyzés trackback címe:

https://atallas.blog.hu/api/trackback/id/tr921267415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sean 2009.07.25. 14:36:33

Meghaltak? Élnek? Írjatok már normális cikket a faszom kivan, nem ezért olvasgatok itt másnaposan vazze.

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.07.25. 14:49:34

@Sean: "taxival hazamentek"

Melyik szót nem ismered?

Levest befejezted? 2009.07.25. 15:19:45

Sean: "Miután sikerült a partra vergődniük, taxival hazamentek és lepihentek " Lehet, hogy másnaposan félreérthető volt a "lepihentek" kifejezés. Megnyugtatlak, nem örökre pihentek le.

csorsza 2009.07.25. 15:37:03

Kibaszott mázlisták, második születésnapjuk van.

robitcar 2009.07.25. 21:24:46

@Sean: Igazad van! Senkinek nem tünt fel otthon, hogy az ágyban két horgász horpaszt? Vagy Németországba mentek haza? Senki nem szólt a keresőknek, hogy "ÁLLJ"? Miért?

Tényleg félreérthető az írás. Másnaposság nélkül is.
süti beállítások módosítása