HTML

Átállás

Amíg a Totalcar átáll az Index új szerkesztőségi rendszerére, ide posztoljuk be a híreket, le ne maradjon senki.

Friss topikok

Halottak a japán földcsuszamlásban

2009.07.25. 11:49 Földes András

Árvizeket és földcsuszamlásokat okoztak, házakat mostak el Japán déli részén az özönvízszerű esők, amelyek nyomán legkevesebb öt ember veszítette életét Kjúsú szigetén - közölte a rendőrség szombaton.

Egy 55 éves asszony egy tóba, egy 60 éves férfi pedig egy út menti árokba fulladt, miután az áradat elsodorta őket Fukuoka prefektúrában. Egy 73 éves férfi házát ugyanott földcsuszamlás tette romhalmazzá, a férfi kórházba szállítás után halt meg, két másik ember pedig eltűnt a térségben.
Nagaszaki prefektúrában egy 67 éves férfit egy földcsuszamlás következtében leomló fal ütött agyon, egy 7 éves fiú pedig a szomszédos Óita prefektúrában egy folyóba fulladt.
Hirosimában ketten eltűntek, amikor az esőzéstől felázott földtömeg otthonukra zúdult. Kedden, a Honsú szigeti Jamagucsi prefektúrában sárlavina öntött el egy idősotthont, amelynek 14 lakója vesztette életét. 

Szólj hozzá!

Címkék: japán földcsuszamlás

A bejegyzés trackback címe:

https://atallas.blog.hu/api/trackback/id/tr531267450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása